Autor: Kaubandus.ee • 12. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Börsikommentaar: Schibstedi aktsia tõusmas, Kesko langemas

Põhjamaade börsidel tegid täna ilma Schibstedi ja Kesko aktsiad.

Schibstedi aktsia hind tõusis 1,1 protsenti, 270 Norra kroonini. Aasta algusest on aktsia hind tõusnud 21,1 protsenti. UBSi analüütikud võtsid ette aktsia analüüsimise ja soovitavad seda nüüd osta, hinnasihiks on 315 Norra krooni. Ettevõtte fokusseerimine online-äridele peaks pakkuma soliidseid kasvuvõimalusi, kirjutasid analüütikud lühianalüüsis.

Kesko aktsia hind langes 0,9 protsenti, 43,28 euroni. JPMorgani analüütikud ei suhtu enam aktsiasse neutraalselt, vaid soovitavad seda hoida vähem, kui aktsiat on indeksis. Kuna aktsia on tõusnud selle aasta madalamalt tasemelt 20 protsenti, on aktsia suhteliselt kallis, arvestades ettevõtte alla keskmise kasvuprofiiliga," kirjutasid analüütikud.

Põhjanaabrite lemmiku, Nokia aktsia hind langes 2,2 protsenti, 22,49 euroni.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700