Autor: Kaubandus.ee • 27. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Prisma kaebas Kristiine linnaosa kohtusse

AS Prisma Peremarket kaebas Kristiine linnaosa alkoholimüügi keelu kehtestamise tõttu Tallinna halduskohtusse, nõudes korralduse tühistamist.

Prismat esindav vandeadvokaat Toomas Vaher esitas lisaks kaebusele ka esialgse õiguskaitse taotluse, millega soovitakse korralduse kehtivuse peatamist ja majandustegevuse registrisse taas märget, et Kristiine Prismal on alkohoolsete jookide müügi õigus, ütles Tallinna halduskohtu pressiesindaja Janika Topkin Eestip Päevaleht Online'ile.

Kristiine Prisma juhataja Margus Musthallik ütles Päevaleht Online´ile, et ettevõte taotles kohtult luba kuni kohtuotsuseni alkoholi müüa. "Praeguseni täidame korraldust ja alkoholi ei müü," ütles Musthallik.

Kristiine linnaosavalitsus võttis eile vastu korralduse, millega keelas Prisma peremarketis alkoholi müümise põhjusel, et ettevõte oli alaealistele alkoholi müües rikkunud alkoholi jaemüügi õigust.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700