Autor: Kaubandus.ee • 17. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viru keskus langetas erandjuhtudel rendihindu

Viru keskus sõlmis rentnike nõudmisel kuni kümme protsenti soodsamad üürilepingud.

“Aasta alguses tuldi jutuga, et tahaks rendihindu veidi alla saada, sest mujal on ju ka hinnad läinud soodsamaks," ütles ASi Viru Keskuse juhatuse liige Ants Vasar. Ta lisab, et mõne rendipinna allahindamine on maineka keskuse jaoks äärmiselt haruldane ja kokkulepe sõlmiti vaid üksikute kauplustega.

Vasara sõnul pole neil üürnikega praegu muresid. Osa kauplusi vahel viivitab maksetega, kuid niiviisi oli ka headel majandusaastatel.

Rendihinnad algavad Vasara sõnul 150 kroonilt ja ulatuvad ligi 2000 kroonini ruutmeetri kohta.

1Partner Kinnisvaragrupi tegevjuhi Martin Vahteri sõnul ei ole Viru keskusel Tallinna kesklinnas konkurenti, mistõttu küündivadki ruutmeetri hinnad kõrgustesse.

Viru Keskuse möödunud poolaasta käive kahanes 19 protsenti, 814 miljoni kroonini.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700