Autor: Kaubandus.ee • 24. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pikale kiskuv streik viib poest Pauligi kohvi

Paulig Cofee ASi juht Tambet Hook ütles Äripäevale, et Soome toiduainetööstuste streik pole veel kindel ja ta ei tahaks paanikat külvata, kuid kahe-kolme nädalase tööseisaku tõttu saab Pauligi kohv poeriiulitelt otsa.

"Tegelikult on nii, et Soome toiduainetööstused on streikinud juba pikemat aega ja see on meid juba mõjutanud," lausus ta. Ennetava meetmena on püütud ladudesse pisut varusid koguda, Paulig on kliente võimalikust streigist ja tarnete katkemisest hoiatanud.

Tarbijad streigi võimalikest mõjudest ilmselt ei tea, arvas Hook.  "Õnneks või kahjuks on nii, et kohvitootjaid on teisi ka ja seda ei pea kartma, et Eestist kohv otsa lõpeb," märkis ta.

Kui Soome toiduainetööstuste streik kestab kaks-kolm nädalat, võivad Eestis poelettidelt kaduda President ja Paulig Classic. Kogu Pauligi kohv tuuakse Eestisse Soomest, sest Eestis toodab Paulig vaid Santa Maria maitseaineid.

Soome ametühingud otsustavad streigi korraldamise täna õhtul kell 11.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070