Autor: Kaubandus.ee • 17. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Anti Kuiv: digimarket oli meie hea partner

Max Digimarket oli meie hea partner ning ilmselt on seda ka tulevikus, sõnas IT ning olmeelektroonika hulgimüügi- ja logistikafirma Also Balti haru juht Anti Kuiv.

„Igal äril on risk ja raske on öelda midagi põhjapanevat, et miks või kuidas neil nii läks. Meile on nad head partnerid olnud ja ilmselt on ka tulevikus, ju nad leiavad siis mõne parema viisi seda äri arendada,“ kommenteeris Kuiv Max Digimarketi saatust. Max Digimarket on ka Also klient, kuid täna neil küll pole tasumata arveid ega muid probleeme meiega, lisas ta.

„Müts maha, et nad ikkagi julgesid äri arendada selles suunas ja mina alati vaatan positiivselt, kui keegi midagi teeb. Neid inimesi, kes kritiseerivad on alati rohkem kui neid, kes midagi teevad. Mina küll ei kritiseeriks seda mõtet ja kindlasti olid seal riskid kaalutletud,“ arutles Kuiv. 

„Eestis on tarbimine olnud viimased aastad nõrk ja heitlik, Eestis on olnud töötus küllaltki kõrge jne. Klientide segmenteerimine ja oma sihtturgude leidmine on kõige raskem tegevus. Kuid tihtilugu need, kes palju teevad, leiavad ka uusi võimalusi,“ märkis Kuiv.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757