Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 22. juuni 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laugus sai Kaubamajade juhatuse liikmeks

Tallinna Kaubamaja AS asutas kaks tütarühingut. Esimene neist on tütarettevõtja Kaubamaja AS, milles Tallinna Kaubamaja AS omab 100%-list osalust. Kaubamaja ASi juhatuse liikmeks valiti Erkki Laugus.

Kaubamaja ASi nõukogu liikmeteks valiti emaettevõtja nõukogu liikmed ning täiendavalt emaettevõtja juhatuse liige Raul Puusepp.

Tallinna Kaubamaja ASil on kavas jagunemise teel eraldada ja üle anda Kaubamaja ASile seni kontserni emaettevõtjas Tallinna ja Tartu kaubamajasid opereerinud kaubamajade segmendi äritegevus.

Laugus töötab kontsernis alates 2005. aastast. Aastatel 2009-2011 juhtis Laugus kontserni kingaäridega tegelevaid tütarettevõtteid ABC King AS ja Suurtüki NK OÜ, alates 01.06.2011 tegevdirektori ülesannetes kaubamajade ärisegmendi tegevust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070