Autor: Maarit Eerme • 24. jaanuar 2013

Keskus otsib Raplamaa suurimat jalga

Rapla suurim ostuparadiis Rappeli Keskus otsib koos Weekendi vabaaja ja spordikaupade kauplusega Raplamaa suurima jala omanikku, et premeerida teda paari kvaliteetsete jalavarjudega

Suurima jala otsingud said alguse sellest, et keskuse turundusjuht Priit Seäsk nägi kaubanduskeskuse kõrval lumes jalajälgi, mis andsid tunnistust sellest, et keskust on külastanud väga suure jalanumbriga inimene. „Kuna tean, et Eestis kannavad suurima numbriga jalatseid Saaremaa elanikud, siis tekkis sportlik huvi, et kas tegu oli raplamaalasega või hoopis saarlasega, kes oli mandrile pääsenud,“ rääkis Seäsk lustakast mõttekõlksust, mis viis koostöös keskuses asuva Weekend jalatsikauplusega võistluse väljakuulutamiseni.

Weekend Eesti OÜ põhja piirkonnajuhi Anu Pajula sõnul ei ole suure jalanumbriga inimesed Eestis siiski sugugi harulduseks, ent paraku napib Eesti jalatsikauplustes vastavas suuruses jalavarje ning seetõttu peavad nõudlikumad kliendid viimases hädas tihti välismaiste e-poodide poole pöörduma.

Suurima jala otsingu näol on tegu esimese vahva ja kõmulise võistlusega Rappeli Keskuses sel aastal algavast võistluste sarjast.

 

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700