• 24.01.13, 08:49
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Keskus otsib Raplamaa suurimat jalga

Rapla suurim ostuparadiis Rappeli Keskus otsib koos Weekendi vabaaja ja spordikaupade kauplusega Raplamaa suurima jala omanikku, et premeerida teda paari kvaliteetsete jalavarjudega
Suurima jala otsingud said alguse sellest, et keskuse turundusjuht Priit Seäsk nägi kaubanduskeskuse kõrval lumes jalajälgi, mis andsid tunnistust sellest, et keskust on külastanud väga suure jalanumbriga inimene. „Kuna tean, et Eestis kannavad suurima numbriga jalatseid Saaremaa elanikud, siis tekkis sportlik huvi, et kas tegu oli raplamaalasega või hoopis saarlasega, kes oli mandrile pääsenud,“ rääkis Seäsk lustakast mõttekõlksust, mis viis koostöös keskuses asuva Weekend jalatsikauplusega võistluse väljakuulutamiseni.
Weekend Eesti OÜ põhja piirkonnajuhi Anu Pajula sõnul ei ole suure jalanumbriga inimesed Eestis siiski sugugi harulduseks, ent paraku napib Eesti jalatsikauplustes vastavas suuruses jalavarje ning seetõttu peavad nõudlikumad kliendid viimases hädas tihti välismaiste e-poodide poole pöörduma.
Suurima jala otsingu näol on tegu esimese vahva ja kõmulise võistlusega Rappeli Keskuses sel aastal algavast võistluste sarjast.
 

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 18:25
Müük kasvab, kui kasutad korralikku logistikat
Eesti turul üle 30 aasta tegutsenud Smarten Logistics pakub kolmanda osapoole logistikat ehk 3PL. Me hoolitseme kõige logistikaga seonduva eest: alates laovarude planeerimisest, kaupade vastuvõtust, arvele võtmisest, ladustamisest ning lõpetades nende klientideni toimetamisega. Lähemalt räägib Martin Karolin Smarteni müügiosakonnast.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele