Autor: Maarit Eerme • 24. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Keskus otsib Raplamaa suurimat jalga

Rapla suurim ostuparadiis Rappeli Keskus otsib koos Weekendi vabaaja ja spordikaupade kauplusega Raplamaa suurima jala omanikku, et premeerida teda paari kvaliteetsete jalavarjudega

Suurima jala otsingud said alguse sellest, et keskuse turundusjuht Priit Seäsk nägi kaubanduskeskuse kõrval lumes jalajälgi, mis andsid tunnistust sellest, et keskust on külastanud väga suure jalanumbriga inimene. „Kuna tean, et Eestis kannavad suurima numbriga jalatseid Saaremaa elanikud, siis tekkis sportlik huvi, et kas tegu oli raplamaalasega või hoopis saarlasega, kes oli mandrile pääsenud,“ rääkis Seäsk lustakast mõttekõlksust, mis viis koostöös keskuses asuva Weekend jalatsikauplusega võistluse väljakuulutamiseni.

Weekend Eesti OÜ põhja piirkonnajuhi Anu Pajula sõnul ei ole suure jalanumbriga inimesed Eestis siiski sugugi harulduseks, ent paraku napib Eesti jalatsikauplustes vastavas suuruses jalavarje ning seetõttu peavad nõudlikumad kliendid viimases hädas tihti välismaiste e-poodide poole pöörduma.

Suurima jala otsingu näol on tegu esimese vahva ja kõmulise võistlusega Rappeli Keskuses sel aastal algavast võistluste sarjast.

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700