Autor: Maarit Eerme • 26. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

RLK tahab müügimahtu kasvatada 30%

Rakvere Lihakombinaadi eesmärgiks on kasvatada Lihaka uute viilupakenditega keeduvorstide müügimahtu veel 30% võrra.

Eelmise aasta aprillis turule toodud Lihaka tootesarja tooteid on müüdud kokku ligi 450 tonni.

Uuringufirma Nielsen andmetel on Lihaka sarja keeduvorstide müügiedu kasvatanud Rakvere keeduvorstide mahulist turuosa aastaga üle 6%, millega kindlustas ettevõte veelgi oma liidripositsooni keeduvorstide kategoorias.

Rakvere Lihakombinaadi turundusjuhi Triin Lõokese sõnul on tegemist muljetavaldava kasvuga, arvestades, et juba varasemalt olid nad keeduvorstide ülekaalukad liidrid. "Lihaka sarja edu peitub selles, et lihasisaldus on kõrge, kuid pole viidud maksimumini, tagades seeläbi vorstide ja viinerite omase pehmuse ja mahlakuse ning taskukohane hinnatase," loetles Lõoke.

Rakvere Lihakombinaat on Eesti suurim toiduainetööstuse ettevõte.

AS Rakvere Lihakombinaadi kontserni 2011. aasta konsolideeritud käive oli 140,7 miljonit eurot ning puhaskasum 6,75 miljonit eurot.

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700