Autor: Maarit Eerme • 10. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltika kaalub võimalust müüa oma poodides ka teiste brändide tooteid

Baltika turundusjuht Kati Kusmini sõnul kasutab ettevõte edaspidi ka frantsiisivõimalusi ning nüüd kaalutakse võimalust ka ise teisi brände oma poodides müüma hakata, kirjutab E24.ee.

«Eks iga ettevõte otsib efektiivsust ja meie leidsime, et frantsiisilepingud on üks võimalus oma tegevust efektiivsemaks muuta,» ütles Kusmin.

Tema sõnul on Baltika koduturuks kogu Baltikum ning kokku on kolmes riigis 80 poodi, mida võiks ehk veelgi targemalt ära kasutada. «Meil on olemas suhted ja toimiv organisatsioon ning tõesti kaalume seda, et ka ise mõne tubli brändi tooted oma poodidesse sisse võtta,» selgitas Kusmin.

 Kasvu ootabki Baltika eelkõige frantsiisi suunal ning hulgimüügis välisturgudele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700