• 03.04.13, 13:26
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Baltika sõlmis esimese frantsiisilepingu

AS Baltika sõlmis 2. aprillil Montoni moekaupluste avamiseks Valgevenes frantsiisilepingu Valgevene jaekaubandus-operaatoriga Valanga OOO, teatas ettevõtte börsiteates.
Ettevõttel on lähema viie aasta jooksul plaanis avada vähemalt 5 Montoni 150-250m2 müügipinnaga kauplust Minskis. Esimene Montoni kauplus Valgevenes ja ühtlasi esimene Baltika brändi frantsiisikauplus avatakse käesoleva aasta augustis.
Börsiteate kohaselt on Baltika 2013 aasta üks eesmärke laieneda läbi erinevate müügikanalite, mille raames ka esimene frantsiisileping on sõlmitud. Ettevõte jätkab frantsiisipartnerite otsimist Venemaal ja teistes lähiregiooni riikides.

Seotud lood

Uudised
  • 08.08.13, 11:55
Baltika jõudis poolaasta tulemustega kasumisse
Baltika teise kvartali puhaskasum oli 624 000 eurot, mis on 9% parem eelmise aasta samast perioodist.
Uudised
  • 21.05.13, 13:36
Baltika hakkab Blued müüma
Baltika allkirjastas 15. mail frantsiisivõtjana lepingu ettevõttega A Levy & Son Ltd, millega omandab Blue Inc kaubamärkide esindusõigused Baltikumis, teatas ettevõte börsile.
Uudised
  • 10.05.13, 09:44
Baltika kaalub võimalust müüa oma poodides ka teiste brändide tooteid
Baltika turundusjuht Kati Kusmini sõnul kasutab ettevõte edaspidi ka frantsiisivõimalusi ning nüüd kaalutakse võimalust ka ise teisi brände oma poodides müüma hakata, kirjutab E24.ee.
  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 18:25
Müük kasvab, kui kasutad korralikku logistikat
Eesti turul üle 30 aasta tegutsenud Smarten Logistics pakub kolmanda osapoole logistikat ehk 3PL. Me hoolitseme kõige logistikaga seonduva eest: alates laovarude planeerimisest, kaupade vastuvõtust, arvele võtmisest, ladustamisest ning lõpetades nende klientideni toimetamisega. Lähemalt räägib Martin Karolin Smarteni müügiosakonnast.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele