Autor: Maarit Eerme • 11. juuni 2013

Apollo: mais olid populaarseimad uudisromaanid

Raamatukaupluste kett Apollo müüs maikuus enim eestikeelseid uudisromaane ning kasvatas raamatute müüki 10 protsenti võrreldes möödunud aasta sama perioodiga.

Kokku kasvas raamatute müük võrreldes möödunud aasta sama perioodiga 10 protsenti. Kõige populaarsemad olid Indrek Hargla "Apteeker Melchior ja Pirita kägistaja" ning Andrus Kivirähki "Maailma otsas. Pildikesi heade inimeste elust."

CD-plaatide müük kasvas möödunud kuul võrreldes 2012. aasta maiga 55 protsendi võrra. Eelistatuimad albimud olid eranditult eestimaised, millest enim müüdi Winni Puhhi kauamängivat „Pole see jõumehe elu üldse kerge“.

Filmidest olid maikuus populaarseimad täiskasvanutele suunatud täispikad mängufilmid. Enim osteti Quentin Tarantino värskeimat linateost „Vabastatud Django".  Kokku kasvas filmide müük mais võrreldes möödunud aasta sama perioodiga 3 protsenti.

Erinevaid laua- ja digitaalseid mänge osteti möödunud kuul võrreldes 2012. aasta sama perioodiga 11 protsenti enam. Populaarseimaks osutusid juba mitmendat kuud järjest tegevuskaardid „100 tegevust lapsele reisi ajal“.

Kokku kasvas Apollo kaupluste käive maikuus võrreldes 2012. aasta sama perioodiga 10 protsenti.

Raamatukauplusteketti Apollo kuulub 11 kauplust üle Eesti ning internetikaubamaja.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700