Autor: Maarit Eerme • 21. jaanuar 2014

Apollo kasvatas käivet 10 protsenti

Apollo kasvatas möödunud aasta müügitulu 10 protsenti, kasvatades 2013 aasta müügitulu 13,2 miljoni euroni.

Apollo müügitulu 2012. aastal kokku oli 11,9 miljonit eurot, millest esimesed kolm kuud tollest aastast oli Apollo veel AS Rautakirja Estonia osa. Alates 21. märtsist 2012 tegutseb ettevõtte Apollo Holdingu nime all. 2013. aasta müügitulu oli 13,2 miljonit eurot.

Eile teatas Apollo enda selle aasta plaanidest, kus plaanib avada mais Pärnu Keskuse juurdeehituses uue raamatu- ja meelelahutuskaupluse ning esimese kino.

Apollo müügi- ja turundusdirektori Eha Panga sõnul on 2013 aasta tulemused tõesti paranenud. Tema sõnul tuleneb müügikasv sellest, et inimestele meeldib jätkuvalt lugeda ja head Eesti muusikat kuulata. "Kindlasti mängib müügitulemustes olulist rolli, et Apollo on avanud uusi kauplusi (Järve keskuses Tallinnas, Uku keskuses Viljandis) ning renoveerinud ja laiendanud olemasolevaid," rääkis ta.

Pank rääkis, et nad on ka ettevõtte siseselt väga mitmeid positiivseid muutusi ellu viinud. Näiteks on kauplustes uus sisekujundus, välja on töötatud ja kasutusel uus juhtimis- ning teenindus- ja turunduskontseptsioon.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700