Autor: Indrek Kald • 16. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rakvere Põhjakeskuse poodide käive seitsme kuuga +10%

Rakvere Põhjakeskuse kaupluste esimese seitsme kuu summaarne käive oli 18,4 miljonit eurot, ületades aastatagust tulemust 9,6% võrra.

Käibekasv aastatagusega võrreldes on olnud püsivalt positiivne alates 2010. aasta märtsikuust. Toodud käibenumbrid ei sisalda K-Rauta ehituskaupluse käivet, teatas Põhjakeskust omav OÜ Balti Teenused.

Seitsme kuuga külastas ostu- ja vabaajakeskust 1,44 miljonit inimest, mis on 7,2% enam kui mullu samal perioodil. Selle aasta juuli kujunes külastatavuse osas Põhjakeskusele ajaloo edukaimaks – juulis käis keskuses üle 255 800 kliendi. Varasemat rekordit hoidis eelmise aasta detsember enam kui 246 600 külastajaga.

Virumaa suurimas kaubanduskeskuses Põhjakeskus on 80 kauplust ja teenindusasutust, sh Rimi Hüpermarket ja K-Rauta ehitusmaterjalide kauplus. Septembris tähistab Põhjakeskus viiendat sünnipäeva.

Põhjakeskuse omanik on alates 2009. aasta algusest Balti Teenused OÜ. Firma omanik on Toonart Rääsk. Ettevõtte mullune müügitulu oli 2,95 miljonit eurot ja kasum 428 000 eurot. Tunamullu ulatus Balti Teenuste müügitulu 2,74 miljoni euroni, kasumit teeniti aga 1,1 miljonit.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070