Autor: Maarit Eerme • 26. august 2013

Rimi juht vahetub

Rimi Eesti Foodi tegevjuht Anders Lorentzson lahkub augusti lõpus perekondlikel põhjustel oma seniselt ametikohalt. Ettevõtte tegevjuhina asub tööle senine ICA Groupi formaadijuht Anders Torell.

Enam kui kaks aastat Rimi Eesti Food ASi juhtinud Lorentzsoni sõnul on Eestis töötatud aeg olnud väljakutseterohke ja huvitav. „Mul on olnud hea võimalus töötada koos  professionaalsete kolleegide ja usaldusväärsete koostööpartneritega ning ma soovin neid kõiki nende panuse eest tänada.“ Lorentzsoni sõnul jäävad talle Eestist ja Rimis töötamisest igati head mäletused. Lorentzson jätkab oma karjääri ICA Groupis.

Augustist tööle asunud uus juht Anders Torell hindab kõrgelt Rimi ja Säästumarketite tegutsemist Eesti turul. Ta on töötanud Rimi Eesti Food emafirmas ICA Group  2003. aastast, neist esimesed viis aastat logistikajuhina ning alates 2008. aastast ICA kauplusteketi Maxi formaadijuhina. „Rimi Eesti Food on edukalt toimiv ettevõte, mille etteotsa astumine on minu jaoks huvitav väljakutse. Eesmärk on kasvatada ka edaspidi Rimi turuosa ning jätkata tarbijakeskse ja innovaatilise jaeketina,“ sõnas Torell. 

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700