Autor: Maarit Eerme • 18. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Asko ja Sotka laieneb Rocca al Mare kaubanduskeskuses

Mööblikaupluste omanikettevõte Indoor Group AS laiendab tegevust Rocca al Mare kaubanduskeskusesse, kus avab Asko sisustuskaubamaja ja Sotka mööblimaja

“Indoor jätkab kaubamärkide Asko ja Sotka arendamist, kus uutes kauplustes kasutatakse juba uut ketikontseptsiooni. Usume, et Asko ja Sotka toetavad Rocca al Mare eesmärki olla Eesti parim kodu sisustamisele keskendunud kaubanduskeskus,“ märkis Indoor Group ASi tegevjuht Kari Forssten.

Indoor Group AS esimesed Eestis tegutsevad kauplused avati 17 aastat tagasi just Haabersti linnaosas.“   

„Kõik Asko ja Sotka müüjad läbivad regulaarselt põhjaliku toote– ja müügikoolituse ning on teadlikud hooaja sisustustrendidest,“ ütles müügijuht Marget Mark. Uutes ruumides pööratakse erilist tähelepanu avatusele, õhulisusele, ruumikusele ning valgustusele, samuti laiale tootevalikule ja individuaalsetele sisustuslahendustele.

"Rocca al Mare kaubanduskeskus soovib oma külastajale pakkuda parimat ja mitmekesisemat valikut nii kodu-, moe- kui tööstuskaupade osas," lausus Rocca al Mare keskust haldavad Cityconi Baltimaade ja Taani äridirektor Mati Pops.

Popsi sõnul on nad sellel aastal avanud 12 täiesti uut kauplust, millest 10 on Eestis esindatud esmakordselt.

Indoor Group on ketikontseptsioonilt Eesti turul juhtiv kodumööbli ja sisustustoodete jaemüüja. Firmale kuuluvad jaemüügiketid Asko ja Sotka Soomes ning Eestis ja diivanitehas Insofa Oy Soomes. Eestis tegutseb hetkel neli Asko ja neli Sotka kauplust. Mõlemal ketil on lisaks oma e-pood. Ettevõte on tegutsenud Eesti turul 17 aastat.

Indoor Group kontserni käive oli  2012. aastal 184 miljonit eurot. Indoor Group annab tööd 667 inimesele. Indoor Group kuulub Kesko kontserni.

Rocca al Mare Kaubanduskeskus avas uksed 1998. aastal, olles esimene ja suurim omataoline ostukoht Eestis. 2005. aastal omandas Rocca al Mare keskuse kinnisvarainvesteerimisfirma Citycon OYJ. Rocca al Mare keskust laiendati 2009. ja 2013. aastal, mille tulemusena paikneb nüüd enam kui 57 000 ruutmeetril 160 üürnikku.

Citycon OYJ on jaekaubanduspindade haldamisele ja arendamisele spetsialiseerunud ettevõte, mis omab tugevat turupositsiooni Soomes, Rootsis ja Baltimaades. Citycon omab ja opereerib kokku 40 kaubanduskeskust ning 40 muud jaekaubanduskinnisvara Soomes, Rootsis, Taanis ja Balti riikides.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700