25. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu Asko ja Sotka laienevad

Asko ja Sotka Pärnu kauplus
Foto: Indoor Group
Pärnus Papiniidus Lao tänaval asuvates Asko ja Sotka kauplustes algasid renoveerimistööd, mille tulemusena laieneb suuremal ja uuenenud pinnal kaubavalik ning hakatakse pakkuma ka firma enda diivanitehase tooteid.

Asko ja Sotka Pärnu üksusejuhi Jane Peddai sõnul on klientide hinnangul kujunenud Papiniidu piirkonnast parim mööbli ostukoht Pärnumaal ning seega on piirkonna kauplustesse investeerimine ja kaubavaliku laiendamine igati põhjendatud. “Suuremad laiendustööd toimuvad Asko poe osas, kuid uuendame ka Sotka väljapanekut ning teostame muid renoveerimistöid,” selgitas Peddai. 

Ehitustöödega on juba alustatud ning need kestavad eeldatavalt septembri lõpuni. Tööde ajal jäävad poed klientidele avatuks ning toimub ka suur tühjendusmüük.  

Asko ja Sotka Eesti tegevjuht Kari Forssten märkis, et lisaks sellele, et poed pakuvad valdkonna mitmekülgseimat valikut, on oluline muutus firma enda diivanitehase toodete lisandumine. “Kaks aastat tagasi tõime turule Asko Bonnell madratsikollektsiooni, mis on saanud suurepärase vastuvõtu. Nüüd laiendame tootevalikut oma diivanitehase valikuga ja usume, et kvaliteetsetele, peamiselt käsitsi valmistatud toodetele on nõudlus olemas,” lausus Forssten. 

Indoor Group ASi 2016. aasta müügitulu ulatus 9,6 miljoni euroni ning kasvas võrreldes aasta varasemaga 7,2%. Aruandeaasta kasumiks kujunes 407 608 eurot. 

Asko ja Sotka on Eestis mööbli jaemüügi turuliidrid ja kuuluvad Indoor Group AS alla, mis on Eestis tegutsenud juba aastast 1996. Asko kett ise tähistab tuleval aastal oma 100 aasta juubelit. Asko diivanitehas järgib oma mööblitootmises Asko traditsioone ning on üks Põhja-Euroopa vanimaid ja kaasaegsemaid tehaseid. Askol ja Sotkal on Eestis kokku kümme kauplust Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas. Mõlemal ketil on ka e-poed. Asko ja Sotka pakuvad ainukesena turul vana mööbli vastutustundliku taaskasutuse teenust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700