Autor: Maarit Eerme • 17. detsember 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EMT ja Elion ühendatakse esimesest aprillist üheks ettevõtteks

Seoses TeliaSonera kontsernis toimuvate struktuurimuudatustega ühendatakse Eestis tegutsevad EMT ja Elion järgmise aasta esimesest aprillist üheks ettevõtteks.

«TeliaSonera tegevusmudel muutub alates järgmise aasta esimesest aprillist riigipõhiseks,» ütles TeliaSonera kontserni asepresident ja väliskommunikatsiooni juht Salomon Bekele E24-le. «See tähendab, et meie organisatsioon ei ole edaspidi tehnoloogiapõhiselt jaotatud, nagu praegu EMT ja Elioni puhul.»

Kuidas täpsemalt Eesti puhul riigipõhine juhtimine hakkab välja nägema, teatatakse Bekele sõnul järgmise kalendriaasta esimeses kvartalis.

«Struktuurimuudatusi puudutav teadaanne ei tähenda töökohtade vähendamist, vaid tugevama, tulevikku suunatud ettevõtte ehitamist," kinnitas Bekele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700