Autor: Maarit Eerme • 19. detsember 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elioni e-poe müük kasvas detsembris 20 protsenti

Detsembris kasvas kaubamüük Elioni e-poes võrreldes mullusega 20 protsenti, populaarsemad pühadeostud on nutitelefonid ja tahvelarvutid.

Elioni jaekaubanduse ärijuhi Aivar Otsa sõnul on e-poes sarnaselt eelmistele jõuludele müüdud ka selle aasta pühade-eelsel ajal kõige enam nutitelefone ja tahvelarvuteid. „

Elioni e-poes tehtud sisseostude osakaal on kasvanud ligikaudu 50 protsendini kogu kaubamüügist ja näiteks telereid eelistab e-poe vahendusel tellida koguni 70 protsenti klientidest. „Iga teine teler, mis erinevatest e-poodidest ostetakse, on soetatud Elioni e-poest,“ ütles Ots.

Otsa hinnangul on e-ostlemise populaarsuse taganud lihtsus ja turvalisus kliendile. „Puuduvad järjekorrad ja vajadus otsida parkimiskohta, kuid samas on ka e-poes tagatud personaalne klienditeenindus,” selgitas ta. „Küsimuste tekkides on võimalik chati´i kaudu reaalajas klienditeenindajaga nõu pidada.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757