Autor: Maarit Eerme • 14. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Solaris on valmis Montoni kauplust majutama

Solaris Keskuse juhi Anneli Palvadre sõnul on nad valmis Viru keskusest välja arvatud Montoni kauplust enda katuse alla võtma, kui mõlemale poolele on tingimused sobilikud.

Palvadre ütles, et väiksemaid muudatusi rentnike ringis toimub jooksvalt igal pool. „Kui keskusel lõppeb mingil kindlal perioodil suur hulk tähtajalisi lepinguid ning on soov oma kontseptsiooni veidi värskendada ja fookust nihutada, siis on arusaadav, et osade vanade partneritega võivad teed lahku minna,“ kommenteeris ta Viru keskuses toimuvaid muudatusi. Lisades samas, et eduka partnerluse eelduseks on alati see, et mõlemad osapooled oleksid suhtega rahul.

Palvadre kinnitas, et kui Baltikal oleks huvi Solaris keskusesse Montoni kauplusega tulla, siis on see põhimõtteliselt võimalik. „Tuleb vaadata sobiv pind ja läbi arutada mõlemale poolele sobilikud tingimused,“ ütles ta.

Solarise kauplustel ja söögikohtadel läheb tema sõnul valdavalt hästi. „Võrreldes avamisega on Solarises olnud mitmeid muutusi – näiteks Solarise toidupood laienes oluliselt veidi enam kui aasta tagasi ning aasta eest tegi eduka stardi ka Biomarket,“ rääkis Palvadre. Samuti plaanitakse lähiajal avada aasiapärane restoran CHI nullkorrusel ning teisel korrusel Hispaania restoran Tap&ta. „Aprillis tuleb esimese korruse kaubatänavale jalatsikauplus Trendexpress ja samuti ootavad mitu pikaajalist rentnikku võimalust oma pinda laiendada,“ sõnas ta Solarise plaanidest lähiajal. Palvadre kinnitas, et rentnikega tegelemine on pidev protsess, sooviga keskuse kontseptsiooni tugevdada ja klientidele paremat valikut pakkuda.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757