Autor: Kadri Põlendik • 29. aprill 2014

Prisma: seisame ausa konkurentsi eest

Kartellikokkuleppes süüdistuse saanud Prisma Peremarket ei ole ette heidetud tegusid toime pannud ja peab süüdistust alusetuks.

"Vastab tõele, et AS Prisma Peremarketile on esitatud süüdistus, mis puudutab väidetavat konkurentsi kahjustavat kokkulepet või kooskõlastatud tegevust seoses viina hindadega 2009. aastal," teatas AS Prisma Peremarket tegevjuht Janne Lihavainen.

"Prisma ei ole süüdistuses ette heidetud tegusid toime pannud ning peame seetõttu süüdistust alusetuks. Oleme alati seisnud ausa konkurentsi eest ja oleme seda oma tegudega ka välja näidanud," selgitas Lihavainen. 

Rohkem ettevõtte tegevjuht ei kommenteerinud, sest menetlust puudutavate andmete avaldamine ilma riigiprokuratuuri loata on piiratud.

Täna teatas Tallinna Kaubamaja, et tema tütarettevõte on saanud prokuratuurilt süüdistuse kartellikokkuleppes. Süüdistuse väitel leppisid Selver, Rimi Eesti Food, Maxima Eesti, Prisma Peremarket, Helter-R (Aldar marketi ja Super Alko omanik) ja Liviko kokku teatud viinade jaehindade tõstmises 2009. aastal.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700