• 29.04.14, 19:53
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Maxima: uurimise huvides ei kommenteeri

Maxima Eesti OÜ avalike suhete juhi Erkki Erilaidi sõnul ei saa nad vastavalt seadusele uurmise huvides süüdistuse üksikasju kommenteerida.
"Prokuratuur on Maximale kahtlustuse esitanud. Oleme nendega igakülgselt koostööd teinud ja ennast süüdi ei tunnista. Rohkem me uurimise huvides ei kommenteeri," selgitas Maxima Eesti avalike suhete juht Erkki Erilaid.
Prokuratuur esitas Eesti suurimatele poekettidele süüdistuse hinnakokkuleppe sõlmimises. Süüdistuse väitel leppisid Selver, Rimi Eesti Food, Maxima Eesti, Prisma Peremarket, Helter-R ja Liviko kokku teatud viinade jaehindade tõstmises 2009. aastal.
Autor: Harry Tuul, Alyona Stadnik

Seotud lood

Uudised
  • 29.04.14, 19:53
Selver: alusetud süüdistused!
"Prokuratuuri süüdistus on alusetu ja mõistetamatu, sest Selver ei ole konkurentidega mingeid hinnakokkuleppeid kunagi sõlminud," ütles Selveri juhatuse liige Kristi Lomp.
Uudised
  • 29.04.14, 19:54
Prisma: seisame ausa konkurentsi eest
Kartellikokkuleppes süüdistuse saanud Prisma Peremarket ei ole ette heidetud tegusid toime pannud ja peab süüdistust alusetuks.
Uudised
  • 29.04.14, 19:51
Aasta kartellikahtlus, segatud kõik suured ketid
Tallinna Kaubamaja tütarettevõte Selver sai täna prokuratuurilt süüdistuse konkurentide vahel kokkuleppe sõlmimises ja tegevuses, millega väidetavalt määrati kindlaks teatud kauba müügihind, teatas ettevõte börsile.
Uudised
  • 30.04.14, 15:18
Rimi: süüdistus on alusetu
Rimi hinnangul on prokuratuuri esitatud süüdistuse odava viina hinnakokkuleppe osas alusetud.
  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 18:25
Müük kasvab, kui kasutad korralikku logistikat
Eesti turul üle 30 aasta tegutsenud Smarten Logistics pakub kolmanda osapoole logistikat ehk 3PL. Me hoolitseme kõige logistikaga seonduva eest: alates laovarude planeerimisest, kaupade vastuvõtust, arvele võtmisest, ladustamisest ning lõpetades nende klientideni toimetamisega. Lähemalt räägib Martin Karolin Smarteni müügiosakonnast.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele