Autor: Maarit Eerme • 6. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

River Island avab laupäeval Viru Keskuses uksed

Laupäeval avab Viru Keskuses uksed Suurbritannia moekaubamärk River Island, mis on brändi esimese esinduskauplusega Eestis ja Baltimaades.

River Island on edukas Briti bränd, mis pakub omanäolisi, ent soodsa hinnaga rõivaid väga laiale sihtgrupile. River Islandi silmapaistvate ja isikupäraste riiete taga on Londoni üks suurimaid disainerite meeskondi ning bränd on tuntud erinevate koostööde poolest – olgu selleks koostöö noorte alustavate disaineritega või popp-staaridega nagu Rihanna.

River Islandi pood avatakse 10. mail alates kella 12.00 Viru Keskuse esimesel korrusel.

River Island on väärika ajalooga Briti ettevõttele kuuluv bränd, mis sai alguse Lewise perekonna poolt kuuskümmend neli aastat tagasi. Praegu on River Islandil üle kolmesaja kaupluse nii Suurbritannias, Iirimaal, Venemaal, Hollandis, Poolas, Belgias kui ka Lähis-Idas.

Viru Keskus on Eesti kõrgeima külastatavusega ostukeskus, kust leiab lisaks kvaliteetsetele moekaupadele ka Eesti suurima raamatupoe ja ilutoodete osakonna. Keskuses on üle 100 kaupluse ja teeninduskoha.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700