• 06.05.14, 16:16
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

River Island avab laupäeval Viru Keskuses uksed

Laupäeval avab Viru Keskuses uksed Suurbritannia moekaubamärk River Island, mis on brändi esimese esinduskauplusega Eestis ja Baltimaades.
River Island on edukas Briti bränd, mis pakub omanäolisi, ent soodsa hinnaga rõivaid väga laiale sihtgrupile. River Islandi silmapaistvate ja isikupäraste riiete taga on Londoni üks suurimaid disainerite meeskondi ning bränd on tuntud erinevate koostööde poolest – olgu selleks koostöö noorte alustavate disaineritega või popp-staaridega nagu Rihanna.
River Islandi pood avatakse 10. mail alates kella 12.00 Viru Keskuse esimesel korrusel.
River Island on väärika ajalooga Briti ettevõttele kuuluv bränd, mis sai alguse Lewise perekonna poolt kuuskümmend neli aastat tagasi. Praegu on River Islandil üle kolmesaja kaupluse nii Suurbritannias, Iirimaal, Venemaal, Hollandis, Poolas, Belgias kui ka Lähis-Idas.
Viru Keskus on Eesti kõrgeima külastatavusega ostukeskus, kust leiab lisaks kvaliteetsetele moekaupadele ka Eesti suurima raamatupoe ja ilutoodete osakonna. Keskuses on üle 100 kaupluse ja teeninduskoha.

Seotud lood

Uudised
  • 12.02.14, 15:54
Viru Keskus investeerib uuendusse 8 miljonit eurot
Tallinna südames paiknev Viru Keskus uuendab tänavu sise- ja välisilmet ning kaupluste kooslust investeerides 8 miljonit eurot.
Uudised
  • 27.03.14, 15:49
Avati Viru Keskuse uus jalatsiala
Viru Keskuse uuendused on jõudnud esimese olulise verstapostini ning neljapäeval, 27.02 avati  keskuse teise korruse jalatsipiirkonnas esimesed poed ABC King, Salamander ning lähiriikide esimene Dune London.
Uudised
  • 06.08.14, 16:00
Viru Keskuse poolaasta käive püsis muutumatuna
Uuendamisjärgus Viru Keskuse teeninduskohtade tänavune esimese kuue kuu käive oli 59 miljonit eurot, mis jäi mullusele tasemele.
  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele