Jaga lugu:

River Island avab laupäeval Viru Keskuses uksed

Laupäeval avab Viru Keskuses uksed Suurbritannia moekaubamärk River Island, mis on brändi esimese esinduskauplusega Eestis ja Baltimaades.

River Island on edukas Briti bränd, mis pakub omanäolisi, ent soodsa hinnaga rõivaid väga laiale sihtgrupile. River Islandi silmapaistvate ja isikupäraste riiete taga on Londoni üks suurimaid disainerite meeskondi ning bränd on tuntud erinevate koostööde poolest – olgu selleks koostöö noorte alustavate disaineritega või popp-staaridega nagu Rihanna.

River Islandi pood avatakse 10. mail alates kella 12.00 Viru Keskuse esimesel korrusel.

River Island on väärika ajalooga Briti ettevõttele kuuluv bränd, mis sai alguse Lewise perekonna poolt kuuskümmend neli aastat tagasi. Praegu on River Islandil üle kolmesaja kaupluse nii Suurbritannias, Iirimaal, Venemaal, Hollandis, Poolas, Belgias kui ka Lähis-Idas.

Viru Keskus on Eesti kõrgeima külastatavusega ostukeskus, kust leiab lisaks kvaliteetsetele moekaupadele ka Eesti suurima raamatupoe ja ilutoodete osakonna. Keskuses on üle 100 kaupluse ja teeninduskoha.

Jaga lugu:
Seotud lood
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884maarit@kaubandus.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt