Autor: Maarit Eerme • 27. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Avati Viru Keskuse uus jalatsiala

Viru Keskuse uuendused on jõudnud esimese olulise verstapostini ning neljapäeval, 27.02 avati  keskuse teise korruse jalatsipiirkonnas esimesed poed ABC King, Salamander ning lähiriikide esimene Dune London.

ABC Kinga tegevdirektor Edward Köster ütles, et tegemist on ABC Kinga lipulaeva ja ilmselt ka Eesti kõige uuenduslikuma jalatsipoe keskkonnaga. „Meie senistest kauplustest eristab seda tavalisest mängulisem sisekujundus ning mitmed uuendused, tehes Viru Keskuse esinduskauplusest uue põlvkonna jalatsikaupluse. Uuena on kauplusesse tekitatud „kingasalongi“ ala, kus on väljas mitmed premium kaubamärgid ning seal saab nautida privaatsemat ostlemist. Lisaks on tegemist esimese poekeskkonnaga Eestis, milles on kasutatud 100% keskkonnasäästlikke LED valgusteid,“ rääkis Köster.

Viru Keskuse uuel jalatsialal avas esimese kaupluse Balti- ja Põhjamaades Üendkuningriigi juhtiv moejalatsite bränd Dune London. Dune Londoni kõrval asub ka Baltikumi kõige suurem Salamanderi jalanõudel

Suve alguses lisanduvad jalatsiala uute tulijate hulka ALDO, Ecco ja Högl kauplused

Käesoleval aastal läbib Viru Keskus renoveerimiskuuri, uuendusi viiakse sisse nii sise– kui ka välisilmes. Avatakse mitmeid uusi kauplusi, mille hulgast leiab näiteks Eesti ainsa Massimo Dutti, Põhjamaade ainsa River Islandi ning Brooks Brothersi kauplused.

Viru Keskus on Eesti kõrgeima külastatavusega ostukeskus, kust leiab lisaks kvaliteetsetele moekaupadele ka Baltimaade suurima raamatupoe ja ilutoodete osakonna.

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757