Autor: Maarit Eerme • 29. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Koppel: eratarbimine pole pikas perspektiivis majanduskasvu faktor

Riigil peaks olema selge tegevuskava, kuidas senisest enam toetada ettevõtjaid, kes suudavad oma toodangut eksportida, ütles tänasel toidutööstuse aastakonverentsil SEB panga privaatpanganduse strateeg Peeter Koppel.

„Ettevõtjat tuleks tänasel päeval piltlikult öeldes hoida nagu pilpa peal, sest ega riigile mujalt väärtust ei tule,“ rõhutas Koppel. „Ettevõtjate pügamine pole jätkusuutlik. Riigile on olulised need, kes väärtust loovad.“

Riik peaks endalt küsima, kuidas hinnata tänast investeerimiskliimat ja kui see võiks osutuda soodsaks, siis milliseid infrastruktuuri projekte ja arendusi plaanitakse käivitada järgmise nelja aasta jooksul, rääkis Koppel.

Ettevõtjatele pani Koppel südamele, et ettevõtjate fookus peaks liikuma enam väärtuse loomisele. „Ilma selleta ei jää keegi ellu,“ tõdes Koppel.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700