Autor: Kairi Oja • 18. august 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Klient harjub toitu koju tellima

E-Maxima e-kaubanduse projektijuht Mihhail Solovjov
Foto: Terje Lepp
Maxima avas Eesti esimese e-poe, mis kauba ka kliendini toimetab – hommikul tellitud kaup jõuab kliendini enne tööpäeva lõppu.

“Tõime turule väga vajaliku ning mugava teenuse,” ütles e-Maxima projektijuht Mihhail Solovjov. “Edu aluseks on pidev täiustamine. Algusest peale oleme teinud täiendusi selleks, et kaupade valik, ostukeskkond ja teenindus vastaksid ostjate -ootustele ning kehtivatele õigusaktidele ja headele tavadele,” ütles ta.

E-poest on võimalik tellida üle 6000 toidu- ja esmatarbekauba. Tellimuste komplekteerimine toimub iga päev kella 7.00st kuni 19.00ni ja kohaletoimetamine vahemikus 8.00–22.00. “Tellimuse komplekteerimine, kontrollimine ja kohaletoimetamine võib võtta kuni viis tundi. See tähendab omakorda, et tellijale, kes alustab tellimist näiteks kell 10.00, avaneb reeglina võimalus saada tellimus kätte alates sama päeva kella 16st,” rääkis Solovjov. Soovi korral võib klient komplekteeritud kaubale ka ise Smuuli tänava Maxima XX kauplusesse järele minna.

“Millisest Maxima kauplusest osta, on iga ostja enda valida ja meie austame seda valikut. E-pood on olnud hea avastus näiteks paljudele erivajadustega inimestele – nii mõnigi neist on tänanud võimaluse eest saada kõike vajalikku ilma poodi minemata,” rääkis Solovjov. “Tänusõnu on tulnud ka pereemadelt ja ettevõtjatelt, kelle aega E-Maxima tublisti säästa aitab.”

Loe pikemalt Äripäeva logistika rubriigist.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757