Autor: Raul Mee • 21. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toimus esimene e-kaubanduse EXPO

Eesti Näituste Messikeskuses toimus esimene e-kaubanduse EXPO
Foto: Raul Mee
19. - 20. septembril toimus Eesti Näituste Messikeskuses esimene e-kaubanduse EXPO, kus e-kauplejad olid väljas enda pakutavate kaupade ja teenustega. Kohal oli üle 100 kaupmehe.

Messi korraldaja Marge Laan rääkis, et nende eesmärgiks oli koondumine, et saavuta ühise jõuga seda, mida ükski algav ja väike e-ettevõte ei suudaks. „Me soovisime luua keskkonna, kust leiab võimalikult palju antud teema informatsiooni, võimalusi ja lahendusi. Pakkuda tuge nendele, kes selles suures infotulvas üksi ei orienteeru ning ei oska abi küsida,“ ütles Laan. Lisades, et eesmärgiks oli promoda e-kaubandust, valdkonna uusi tulijaid ning toetada nende tegevust, kuna see on majanduse tuleviku üks oluline osa.

Vaata galeriid, millised ettevõtted kohal olid.

Foto: Raul Mee
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070