20. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Colliers: 6 aastat järjest kasvu kaubanduses teeb ettevaatlikuks

Colliers International partner Margus Tinno
Foto: Maarit Eerme
Colliers International partner Margus Tinno rääkis, et Eesti kaubandus on suures plaanis hea tervise juures, sest uusi kaubanduspindu lisandub ning olemasolevate vakantsused on pea olematud, kuid kaubandusettevõtted peaksid juba riskide peale mõtlema hakkama.

"Jaekaubanduse mahuindeks on kasvanud alates 2010. aastast, ehk siis juba kuues aasta läheb ning viimased kasvud on olnud väga head. Eeldades, et majandus on tsükliline, siis kas oleme kasvu vahepealses etapis või hakkame jõudma juba tipu lähedale," rääkis Tinno. Lisades, et oleme juba 2008. aasta mahuindeksi juba ületanud. 

Vaata videost, mida arvab Tinno Eesti kaubanduse tervise kohta, mis hakkab tema juhtuma siis, kui kõik planeeritavad arendused valmis saavad ning kas ka tarbijate raha igale poole jagub?

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700