25. november 2015
Jaga lugu:

Vaata, millised kaubandusega seotud ideed pääsesid Ajujahi TOP100 hulka

Foto: Ajujaht

Pühapäeval toimub Ajujahi saja parema idee pitchi’imise üritus, kus teiste seas on ka mitmeid kaubandusvaldkonda puudutavaid ideid.

SviipIT - SviipIT on informatiivne elustiilirakendus ja tarbijamäng, mis pakub ettevõtetele innovaatilist turunduslahendust. Tegemist on vabavarana allalaetava rakendusega, mis pakub informatsiooni turul olevatest toodetest ja teenustest, mida kasutajal on võimalik võita.

Lander - Online transactionite lihtsustamine - mikro e-poodide platvorm. Tasuta, lihtne ja mugav võimalus sotsiaalvõrgustikes kaupu müüa.

Tippy - Tippy võimaldab jätta jootraha ja tagasisidet mobiiliga.

ChecktoCashup - CheckOpti - system with mobile application and unique reference identifier bridging next generation barcodes with augmented information. To help Manufacturers establish direct interactions with consumers who wish to check product s authenticity, while executing effective mobile engagement campaigns

ReStockly - Tegu on rakendusega, mis seob omavahel toitlustuskohti ja hulgimüüjaid. Kuna kauba tellimine on aeganõudev ja millel võivad olla lisakulutused, siis meie idee teeb suhtluse nende vahel väga lihtsaks ja kiireks. Kõigest sisesta oma mobiili või tahvlisse mida soovid tellida ja vajuta "saada" nuppu!

SIBIS - "SIBIS on nutikas talukaupade tellimislahendus annab linnainimesele võimaluse kiirelt talukaup kohalikelt väiketootjatelt koju tellida. SIBISe eesmärk on propageerida talutoodangut ja värsket puhast Eesti toitu. "

SimpleAsThat - Toode pakub valmisriiete kauplustele uudset lahendust kliendikogemuse parandamiseks. Tegemist on teenindust hõlbustava tootega, mis võimaldab kliendil kaupluse riietuskabiinis suhelda arvuti abil teenindajaga.

FeelingStream - Customers only stay with service providers if they feel happy and get an enjoyable experience - otherwise, they just leave. We help companies detect customer feelings and perceptions without asking them. Any business can be improved with happy customers.

Talunikult tarbijale - "Eesmärk on luua äpp ja internetikeskkond, läbi mille saaksid tarbijad osta/tellida toorainet otse tootjalt(väike talunikud, enda tarbeks kasvatajad). Süsteem oleks väga lihtsati ja arusaadavalt kasutatav. "

SmartHelp - Puutetundliku display´ga käsimüügiravimite automaat (tootmine, müük, rentimine) 100+ enimostetud ravimite jaemüügi edendamiseks.

Ajujahi kõigi saja parema ideega saab tutvuda SIIN.

Jaga lugu:
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884maarit@kaubandus.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt