21. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kõikides Statoilides küpsetatakse nüüd värskeid pirukaid

Statoil hakkab nüüd igas teenindusjaamas kohapeal saikesi küpsetama
Foto: Raul Mee
Eesti suurim mugavuspoodide kett ning juhtiv mootorikütuste ja esmatarbekaupade jaemüüja Statoil Fuel & Retail Eesti AS laiendas oma teenidusjaamade võrgu baasil loodud Eesti laiema pagarikodade keti kõikidesse teenindusjaamadesse ning suurendas oluliselt pakutavate pagaritoodete sortimenti.

Eelnevate investeeringute raames on Statoil varustanud oma teenindusjaamad ahjudega, kus saab küpsetada erinevaid värskeid pagaritooteid.

26. augustil lansseeritud kontseptsiooni „Parim pagar“ raames avati Statoili pagarikojad esialgu Tallinna ja Harjumaa 20 teenindusjaamas. Alates detsembrist laienes pagarikodade võrgustik kõikidesse jaamadesse üle Eesti – nüüdsest hakkavad kõik Statoili teenindusjaamad pakkuma värskeid ahjusooje pagaritooteid otse ahjust.

Kõikide Statoili teenindusjaamade uudsed ahjud üle Eesti on varustatud niisutussüsteemiga, mis on oluline pagaritoodete värskuse tagamisel. Statoili töötajad läbisid eelnevalt ka põhjaliku koolituse Eesti Pagari spetsialistide juhendamisel, et tagada toodete suurepärane maitse ja väljanägemine.

Statoil Fuel & Retail Eesti kaubandusdirektori kt Diana Veigeli sõnul ületas Tallinnas ja Harjumaal pilootprojektina käivitatud pagarikodade võrgustiku töö kõiki ootusi ning kliendid võtsid uued ja värskelt valmistatud pagaritooted vastu väga soojalt.

“Laiendasime oluliselt oma pagaritoodete sortimenti ning hakkasime detsembrist ka teiste maakondade klientidele pakkuma igapäevaselt kohapeal küpsetatud sooje soolaseid ja magusaid saiu ning pirukaid, mille valik suurenes oluliselt,” ütles Diana Veigel.

Veigeli sõnul haarab iga neljas Statoili klient kaasa sooja saia või piruka, kõige populaarsemad pagaritooted on viineri- ja lihapirukad, pekaanipähklisaiad ning õuna- ja moosipallid.

“Värskelt küpsetatud pagaritoodete tarbimine kasvab kogu Euroopas ja ka Eestis ning meie soov on selle trendiga kaasa minna, et vastata klientide soovidele ja ootustele. Soe ja lõhnav otse ahjust tulnud pagaritoode on parim valik kohvi kõrvale ja pakub inimestele mõnusat emotsiooni ja hubast kodutunnet,” ütles Diana Veigel.

Uute ahjude kasutusele võtmine võimaldas Statoilil oluliselt suurendada pagaritoodete sortimenti, kuhu kuuluvad nüüd värskelt küpsetatud liha-, viineri ja suitsukana pirukad; pekaani, vanilje, kohupiima ja minipähkli magusad saiakesed, mini-croissantid ning singi-juustu croissantid ja juusturullid. Lisaks värsketele pagaritoodetele pakub Statoil laia valikut sooje ja külmi võileibu, hot doge, hamburgereid ja värskelt jahvatatud ubadest kohvi.

Statoil Fuel & Retail Eesti AS on Eesti vanim ja suurim mootorikütuste ning esmatarbekaupade jaemüüja, mis alustas tegevust 1991. aastal. Statoil opereerib Eestis 46 täisteenindus- ja seitset Statoil 1-2-3 automaatjaama. Statoilis tangib oma autot iga neljas Eesti elanik ja sellega on ettevõttel Eestis suurim mootorikütuste jaemüügi turuosa. Statoil Fuel & Retail Eesti on samuti üks suuremaid Eesti maksumaksjaid ning 2015. aastal läbiviidud Emori maineuuringu järgi on Statoil mainekamate suurettevõtete pingerivis teisel kohal. Ettevõttes töötab ligi 560 inimest, neist pisut enam kui 500 teenindusjaamades. Statoil kuulub Kanada päritolu rahvusvahelisse kontserni Alimentation Couche-Tard.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700