Autor: Kaubandus.ee • 5. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Expert Eesti emafirma laienes Slovakkiasse

Foto: Raul Mee
Eestis populaarse tehnikakaupluste keti Expert emafirma Expert International ühines Slovakkia kauplusteketiga NAY, mis omab turul 36 poodi ning pakub tööd üle 1000 töötajale. NAY keti kaupluste aastane käive on üle 180 miljoni euro.

Lisaks NAY keti poodide laiale katvusele, on grupi tugevuseks ka lojaalsusprogramm – kliendikaarti kasutab ligi 860 000 inimest. Expert Eesti turundusjuht Joonas Kulli tõdes, et selline number on saavutatav vaid tänu kõrge kvaliteedi hoidmisele. “NAY grupiga liitumine mõjutab kindlasti kogu Euroopa Experti kauplusi, sealhulgas ka Eesti turgu, just tänu pikaajalisele kogemusele, mida NAY grupp omab kvaliteetse lojaalsusprogrammi osas,” ütles Kulli.

Ka Expert Internationali tegevjuht Dieter Mathys tõi välja, et ühinemine on positiivne ka seetõttu, et NAY grupile kuulub Tšehhi Electro World kett, mis tänu NAY-ga liitumisele saab osaks Expert Internationali grupist. “Uus tugev partner rahvusvahelisel tasandil aitab Expert grupil tagada veelgi sujuvama rahvusvahelise koostöö,” kinnitas Mathys.

Expert Internationali tehnikakaupluste gruppi kuulub hetkel rohkem kui 3500 kauplust 20s riigis. Grupp loodi 1967. aastal peakontoriga Šveitsis. Eestis tegutseb Expert Eesti juba rohkem kui 20 aastat, olles kasvanud selle ajaga kaheteistkümne poeni. Expert tehnikakauplused pakuvad oma kaubavalikus nii maailma tipp-tasemel kaubamärkide kui ka vähemtuntud, kuid kvaliteeti tagavate tootjate tooteid. Kaubavalikus lähtutakse eelkõige kliendile sobivate toodete funktsionaalsustest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757