22. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tarmo Põiklik lahkus LPP Estonia juhi kohalt

Tarmo Põiklik
Foto: Eiko Kink
Alates 8. augustist töötab Tarmo Põiklik Avesco AS Eesti filiaali juhina, kes enne seda juhtis alates 2014. aasta veebruarist Eesti ühte suurimat rõivamüügi ettevõtete LPP Estoniat.

„LPP Estonia OÜ on väga heas seisus ning laieneb jõudsalt,“ rääkis Tarmo Põiklik. Käesoleval aastal on plaanis laiendada osasid olemasolevaid kauplusi ning avada ka uusi, et pakkuda klientidele veelgi paremat ostukeskkonda.

Avesco AS, kes on Caterpilleri toodete esindaja Eestis tegi Tarmo Põiklikule põneva pakkumise, millest oli tal raske keelduda. „See väljakutse annab mulle taas võimaluse rakendada oma tehnikatausta. Cat on üks neist vähestest kaubamärkidest, mille toode ise on parim reklaam,“ ütles Põiklik. Lisades, et tal on au olla selle meeskonna liige.

Tarmo Põiklikule asendajat veel LPP Estonias ei ole valitud.

LPP Estonia opereerib Eestis kaubamärkide Reserved, Cropp, House, Mohito ja Sinsay jaekontseptsioonidega.

LPP Estonia 2016. aasta müügitulu oli 20,27 miljonit eurot ning ärikasumit teeniti 819 tuhat eurot.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757