25. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reserved avas Eestis e-poe

Foto: LPP Estonia
Rõivabränd Reserved pakub nüüdsest oma Eesti klientidele võimalust teha ööpäevaringselt oste ka mugavas veebipoes, kust leiab üle 5000 toote nii naistele, meestele kui ka lastele.

LPP Retail Estonia OÜ e-kaubanduse spetsialist Alice Heinmetsa sõnul tagab e-pood klientidele veelgi mugavama ja kiirema võimaluse poodlemiseks, sest ostud saab nüüdsest sooritada vaid paari klikiga. 

Veebipoest soetatud toodetele saab järgi tulla vabalt valitud Reservedi poodi ning samuti on võimalik kaup kulleriga koju tellida. Üle 50 eurose ostusumma puhul ei kaasne kohaletoomise tasu ning samuti kehtib tellitud kaubal ka 30 päevane tasuta tagastamise võimalus. 

Reservedi veebipoes on müügil kõik kauplustes saadaval olevad tooted alates rõivastest ja aksessuaaridest lõpetades jalanõudega. Veebipoe külastajal on võimalik ostelda kollektsioonide kaupa või valida erinevate rõivakategooriate vahel. Samuti on eraldi välja toodud uusimad tooted ja kollektsioonid ning ostjal on võimalus tutvuda ka suurimate müügihittidega.

Kaks aastat tagasi rääkis  LPP Retail Estonia juht Tarmo Põiklik, et neil on Eesti e-kauplus plaanis avada lähitulevikus. Tookord ütles ta, et sellised otsused tulevad LPP peakontorist Poolast. "Ettevõte on suur ja arendusi tehakse riikide kaupa nimekirja alusel. Eesti asub nimekirjas mingisugusel kohal ja kui arendusega jõutakse meieni, siis tuleb ka meile e-kauplus,” ütles Põiklik. 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700