Autor: Maarit Eerme • 12. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LPP Retail Estonia juhiks saab Tarmo Põiklik

Eesti suurima müügipinnaga rõivamüüja LPP Retail Estonia OÜ pikaaegse tegevjuhi Hendrik I. Passi ettevõttest lahkumise järel asub kaubandusketti juhtima senine regionaaldirektor Tarmo Põiklik.

“Hendrik on viimase 12 aasta jooksul toonud Eestisse Reserved, Cropp, Mohito ja House kaubamärgid ning rajanud suurima müügipinnaga rõivaste jaeketi. Jätkame Hendriku laienemise suunda ning oma märkide tugevdamist Eestis,” lausus Põiklik.

“Käesoleval aastal on meil plaanis avada kümme kauplust ning suurendada müügipinda oma 26 kaupluses kokku 15 200 ruutmeetrini,” lisas ta.

Käesoleva aasta mais avab Viru Keskuses uksed uue kontseptsiooniga Reserved. Juuni on plaanitud Narva Astri kaubanduskeskuses kokku viie uue – Reserved, Cropp, Mohito, House ja Sinsay – poe avamised. Sügisel valmib Ülemiste kaubanduskeskuses viis rõivakauplust, mis hõlmab kokku 3112 ruutmeetrit kaubanduspinda.

LPP Retail Estonia OÜ on juhtiv rõivaste jaekaubanduse ettevõte Eestis, mis esindab Reserved, Mohito, House, Cropp ja Sinsay kaubamärke ning haldab 9200 ruutmeetrit kaubanduspinda. Firma annab Eestis tööd 164 inimesele. Oma esimese, Reservedi kaupluse avas ettevõte 2002. aasta veebruaris.

Ettevõtte omanik on Poola börsifirma LPP Spólka Akcyjna.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700