12. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Omniva pakiäri valdkonna juht läheb Cleveroni tööle

Sten Argos
Foto: Andras Kralla
Cleveroni müügi- ja teeninduse divisjoni juhina alustab aprilli lõpus tööd praegune Omniva pakiäri valdkonna juht Sten Argos.

Argose sõnul tegi Cleveron talle isikliku pakkumise. „Ma usun sellesse, millesse Cleveroni meeskond usub. Nad soovivad muuta maailma ning ümber defineerida e-kaubanduse viimase miili mugavust ja lihtsust. Soovivad teha seda läbi kõrge kvaliteedi ning läbi selliste lahenduste, mis kingivad nii klientidele kui kasutajatele rohkem aega,“ rääkis Argos oma otsuse tagamaadest.

Ta hakkab Cleveronis tegelema müügi, turunduse, tootejuhtimise ja teeninduse korraldamisega. „Eesmärk on tagada pikaajalised ja kasumlikud kliendisuhted, ihaldusväärne bränd ning optimaalne tooteportfell vastavalt klientide omapäradele. Samuti tuleb selle juures pakkuda klientidele laitmatut teenindust.“

Sten Argose ametikohale Omniva pakiäri valdkonna juhi kohale hakatakse uut inimest otsima.

Argos töötab Omniva pakiäri valdkonna juhina alates 7. detsembris 2015.

Autor: Maarit Eerme, kaubandus.ee juht-toimetaja

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700