5. aprill 2018

Walmarti kliendid armastavad Cleveroni pakiroboteid

WalMarti Pick Up pakirobot
Autor: WalMart

Eelmisel aastal Walmarti ostlejateni jõudnud pakirobotid on osutunud nii edukaks, et need jõuavad sel aastal pea poolte USA elanikeni.

Jaekaubandushiid Walmart kirjutab oma blogis, et eelmisel aastal nende pea 200 poodi jõudnud Cleveroni pakirobotid on saanud ülimalt positiivset tagasisidet. „Alates sellest, kui me neid klientidele esimest korda tutvustasime, on tehtud rohkem kui pool miljonit tellimust,“ teatab ettevõte.Suure edu tõttu lisavad nad veel rohkem kui 500 Pickup Toweri pakitorni üle riigi, aasta lõpuks võiks seega Ameerika Ühendriikides olla juba 700 Viljandist pärit pakirobotit. Walmart märgib, et selle laiendusega saavad pakirobotid kättesaadavaks pea 40 protsendile Ameerika Ühendriikide elanikkonnast. 

Walmarti kinnitusel on kliendid olnud selgesõnalised: nad armastavad Cleveroni pakiroboteid. Aga nad tahavad sel moel kätte saada ka suuremaid pakke. Seetõttu tulevad uued pakitornid koos Pickup Lockeri kappidega, et ühtmoodi lihtne oleks sealt kaasa haarata nii oma uus televiisor kui ka pesapallikinnas.Cleveron lõi eelmisel aastal käed nii Walmarti kui ka Zara omanikfirma Inditexiga. Tänavu lisandus ettevõtte klientide hulka Suurbritannia suuruselt kolmas jaekett ASDA. Firma võrku kuuluvad üle 600 kaupluse ning veebipood. 

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700