5. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Walmarti kliendid armastavad Cleveroni pakiroboteid

WalMarti Pick Up pakirobot
Foto: WalMart
Eelmisel aastal Walmarti ostlejateni jõudnud pakirobotid on osutunud nii edukaks, et need jõuavad sel aastal pea poolte USA elanikeni.

Jaekaubandushiid Walmart kirjutab oma blogis, et eelmisel aastal nende pea 200 poodi jõudnud Cleveroni pakirobotid on saanud ülimalt positiivset tagasisidet. „Alates sellest, kui me neid klientidele esimest korda tutvustasime, on tehtud rohkem kui pool miljonit tellimust,“ teatab ettevõte.Suure edu tõttu lisavad nad veel rohkem kui 500 Pickup Toweri pakitorni üle riigi, aasta lõpuks võiks seega Ameerika Ühendriikides olla juba 700 Viljandist pärit pakirobotit. Walmart märgib, et selle laiendusega saavad pakirobotid kättesaadavaks pea 40 protsendile Ameerika Ühendriikide elanikkonnast. 

Walmarti kinnitusel on kliendid olnud selgesõnalised: nad armastavad Cleveroni pakiroboteid. Aga nad tahavad sel moel kätte saada ka suuremaid pakke. Seetõttu tulevad uued pakitornid koos Pickup Lockeri kappidega, et ühtmoodi lihtne oleks sealt kaasa haarata nii oma uus televiisor kui ka pesapallikinnas.Cleveron lõi eelmisel aastal käed nii Walmarti kui ka Zara omanikfirma Inditexiga. Tänavu lisandus ettevõtte klientide hulka Suurbritannia suuruselt kolmas jaekett ASDA. Firma võrku kuuluvad üle 600 kaupluse ning veebipood. 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757