• 29.03.18, 15:22
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Cleveron suurendab koostööd Zaraga

2018. aasta mais avab Inditex maailma suurima Zara kaupluse Stratfordis Londonis. Cleveron paigaldab sinna kaks kliki ja korja iseteeninduslikku pakiautomaati.
Cleveron Flex
  • Cleveron Flex Foto: Cleveron
Eelmise aasta 28. septembril teatas Viljandis pakiautomaate tootev Cleveron, et nad on juba üle aasta koostööd teinud maailma ühe suurima moekaupade müüjaga, Hispaania Inditexiga, kelle värskeimas Zara kaupluses Hispaanias avati 8. septembril Cleveron Flex pakirobot, mis oli võimeline ladustama kuni 700 pakki.
Stratfordi Londonisse rajatava Zara kaupluse puhul eeldatakse, et pakkide kogus saab olema kordades suurem, kui eales nähtud. Inditexi sõnade kohaselt pakub uus kauplus radikaalset uut kontseptsiooni, mille keskmes on tehnoloogia ning kaupluse eesmärk on muuta klientide ostukogemust. Inditexi esimees ja tegevjuht Pablo Isla rääkis, et uus pood tähistab järgmist verstaposti ettevõtte strateegias, kus kauplus on veelgi rohkem integreeritud veebimaailmaga. See määratleb nende identiteedi ettevõttena.
Stratfordi esinduskauplusesse paigaldab Cleveron kaks iseteeninduslikku pakiautomaati, mis suudavad kuni 2400 pakki ladustada.
Allikas: Cleveron

Seotud lood

Uudised
  • 05.04.18, 16:04
Walmarti kliendid armastavad Cleveroni pakiroboteid
Eelmisel aastal Walmarti ostlejateni jõudnud pakirobotid on osutunud nii edukaks, et need jõuavad sel aastal pea poolte USA elanikeni.
Uudised
  • 08.01.18, 14:58
Cleveron sõlmis lepingu Suurbritannia jaeketiga
Eelmisel aastal Walmarti ja Zara omanikfirma Inditexiga käed löönud pakirobotite tootja Cleveron alustas uuest aastast koosdööd Suurbritannia jaeketiga.
Uudised
  • 24.08.17, 14:09
Kuidas Walmart Cleveroni abil e-poe väljastust kiirendab?
Walmart ehitab koos Cleveroniga enda kauplustesse suuri iseteenindavaid kioskeid, et muuta e-kauplusest tellitud toodete väljastamise protsess lihtsamaks ja kiiremaks.
Uudised
  • 28.09.17, 13:13
Cleveron sai jala Zara kaupluste ukse vahele
Viljandis pakiautomaate tootev Cleveron hakkas koostööd tegema Hispaania tekstiilikontserniga Inditex ning lisaks kõigele muule soovib ta muuta ka toidu e-kaubanduse turgu.
  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele