Autor: Kaubandus.ee • 18. aprill 2018

Coop Eesti langetas 3600 toote hinda

Coop
Autor: Raul Mee

2017. aastal tegeles Coop süsteemselt hindade korrigeerimisega, mille tulemusel vähenesid aasta jooksul 3600 toote hinnad. Seeläbi säästsid Coopi kliendid kokku ligi 5 miljonit eurot.

Coop Eesti ostudirektori Oliver Risti sõnul on enam kui 3600 toote hinnad langetatud koostöös tarnijatega. Hindasid on langetatud väga erinevates populaarsemates tootekategooriates, toidukaupade seas näiteks laste toitudel, sinkidel, vorstidel, kommidel ja valmistoidul ning esmatarbekaupade seas kosmeetikal, hügieenitoodetel ja kodukeemial.

„Meie ostujuhid töötavad igapäevaselt selle nimel, et Coopi kauplustes oleks sortiment kvaliteetne ja soodne,“ ütles Rist. „On täiesti mõistetav, et iga tootja või maaletooja sooviks oma kauba eest küsida võimalikult head hinda ning meie ülesanne kaupmehena on tagada, et hind oleks sobilik mitte ainult kauba tarnijale, vaid ka kliendile,“ lisas Rist.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700