Autor: Kaubandus.ee • 18. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Coop Eesti langetas 3600 toote hinda

Coop
Foto: Raul Mee
2017. aastal tegeles Coop süsteemselt hindade korrigeerimisega, mille tulemusel vähenesid aasta jooksul 3600 toote hinnad. Seeläbi säästsid Coopi kliendid kokku ligi 5 miljonit eurot.

Coop Eesti ostudirektori Oliver Risti sõnul on enam kui 3600 toote hinnad langetatud koostöös tarnijatega. Hindasid on langetatud väga erinevates populaarsemates tootekategooriates, toidukaupade seas näiteks laste toitudel, sinkidel, vorstidel, kommidel ja valmistoidul ning esmatarbekaupade seas kosmeetikal, hügieenitoodetel ja kodukeemial.

„Meie ostujuhid töötavad igapäevaselt selle nimel, et Coopi kauplustes oleks sortiment kvaliteetne ja soodne,“ ütles Rist. „On täiesti mõistetav, et iga tootja või maaletooja sooviks oma kauba eest küsida võimalikult head hinda ning meie ülesanne kaupmehena on tagada, et hind oleks sobilik mitte ainult kauba tarnijale, vaid ka kliendile,“ lisas Rist.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070