17. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Prisma: tore, et konkurendid meist eeskuju võtavad

Foto: Raul Mee
Peaasi, et tarbija võidab, kommenteeris Prisma Peremarketi kommunikatsioonijuht Piret Lankots täna alanud Maxima programmi „Lööme hinnad lukku“ ning tal on hea meel, et konkurendid neist eeskuju võtavad.

Prisma Peremarket on juba kuus aastat korraldanud hinnagarantii kampaaniat, kus nad järjest kolmeks kuni kuueks kuuks on löödud umbes 200 toote hinnad lukku.

„Alguses oli selle kampaania uudisväärtus suurem, aga inimesed on juba harjunud selle kampaaniaga, kus pakume lisalubadust hinnaliidriks olemisele veel püsivaid hinnakampaania tooteid,“ rääkis Lankots.

Jaeketil on algusest peale olnud klientidele lubadus, et kui klient leiab teisest poest sama kauba odavama hinnaga, siis Prisma annab selle toote kliendile tasuta.

Lankotsa sõnul on tore, et konkurendid võtavad meist eeskuju. „Peaasi, et tarbija võitab.“

Maxima Eesti avalikustas täna, et investeerib 4 miljonit aastas, et külmutada 1000 toodete hinnad. 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757