Autor: Kaubandus.ee • 25. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Home4you haarab Lätis e-turgu uudse jaekaubanduslahendusega

Home4You Rocca Al Mare keskuses
Foto: Home4You
Home4you avas Riia kaubanduskeskuses DECCO CENTRS uudse kontseptsiooniga esindussalongi, mis toimib näidiste saalina, kuid toetab eeskätt e-kauplemist. Lähiaastate plaan näeb ette samal põhimõttel laienemist ka Leedu ja Some turule.

Näidiste saal on justkui sillaks e-poe ja jaekaupluse vahel, toetades Home4you e-poe sisenemist uuele turule. „Salongi näol ei ole tegemist meie klassikalise jaekauplusega, kus näed toodet, saad sooritada ostu ja toote enesega kohe kaasa võtta. Mitmed sisustuspoed on end Eestiski näidiste saalina üles seadnud, kuid meie lahenduse eripäraks on toetada eeskätt eksporti e-turul. Salong annab nii eraisikule kui ka ärikliendile võimaluse meie teenuses ja kauba kvaliteedis veenduda. Ost sooritatakse juba läbi e-poe või vajadusel tellimuse korras kohapeal,“ rääkis lahendusest Home4you e-kaubanduse ja hulgimüügijuht Mait Mäesalu

Kodu- ja kontorisisustust müüva brändi jaoks on Mäesalu sõnul näidiste saali toel uuele turule sisenemise plusse teisigi. „Et Home4you valikus on eeskätt suured mööbliesemed, annab e-kauplemine võimaluse välistada suures mõõdus kauba ladustamise igas sihtriigis. Näidiste saalis on kliendil võimalik näiteks enne diivani või suvemööbli komplekti ostu seda lähedalt vaadata. Ka võimaldab näidiste saal otsekontakti HoReCa ehk hotellide, kohvikute, restoranidega kui hulgikliendiga,“ sõnas Mäesalu.

Brändi esindussalong paikneb Riia uues ostukeskuses Decco Centrs, mis koondabki endas projektimüügile ja e-kaubandusele suunatud ettevõtteid. Home4you näidiste saal on keskuse suurim ja hõlmab 900 m2 kaubanduspinda. „Kui esmalt, läinud aasta novembris avasime näidiste saali 400 m2, siis käesoleva aasta aprilliks laienes Home4you salong suuremale pinnale, kuna lõunanaabrite huvi meie tootevaliku vastu on olnud suur,“ sõnas Mäesalu. 

Decco Centrs arendaja ja juhatuse liige Valdis Kirikovsi sõnul koondab keskus kodu- ja kontorisisustusega tegelevaid kaubamärke. „Keskus on Balti riikides omanäoline ning pakub ettevõtjaile võimalust seada ühel pinnal sisse nii salong kui ka kontoriala. Decco Centrsis on oma koha leidnud täna Eesti turul mitmeid tuntud brände, kes pakuvad teenust ja toodangut nii äri- kui ka jaekliendile,“ selgitas Kirikovs.  

Home4you on 100% Eesti kapitalil põhinev sisustuspoodide kett. Home4you mööblipoed asuvad pea kõigis Eesti suuremates linnades, samuti on bränd esindatud Lätis. Home4you e-pood on pärjatud tiitliga Kõige Kasutajasõbralikum E-pood (2016) ning kannab Eesti E-Kaubanduse Liidu poolt väljastatavat kvaliteedimärgist „Turvaline ostukoht“.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757