Kategooriajuhtimise koolitaja ning Selveri ostudirektor Katrin Riisalu toob välja 5 head põhjust, miks hulgikaupmehed ja toidu- ning joogitootjad peavad ka enda äris mõtlema kategooriajuhtimise peale.
- Seeläbi on võimalus leida enda ettevõtte konkurentsieelis, rakendades erinevaid kategooriajuhtimise kontseptsiooni osi võttes arvesse ettevõtte arengustrateegia.
- Võimalik luua ja määratleda kategooriaid vastavalt nende olemusele ja saadavale kasule ning luua igale kategooriale kindel tegevusstrateegia, mis lähtub lõpptarbijast.
- Aitab lihtsamalt kategooriaid juhtida, tooteid hinnastada ja eksponeerida.
- Võimalik teha õigeid otsuseid, mis aitavad tuua ettevõttele paremad tulemused.
- Aitab luua süsteemi tänastesse tegevustesse, kuna sageli tehakse asju mehaaniliselt või nii nagu on õpetatud teadmata, milleks see vajalik on.
Tutvu Kategooriajuhtimise koolitusega
SIIN ning registreeru.
Seotud lood
Selveri müügid kinnitavad, et jõulude ajal eelistatakse traditsioonilisi maitseid, kuid alati on ruumi innovatsioonile. Seetõttu tuleb Selveri Köök igal aastal välja uute ja eriliste jõulutoodetega. Kulinaaria tegevdirektor Merje Kips räägib lähemalt.