31. detsember 2023

Ärijuhtimine jaemüügis koos StrongPoint lahendustega

Me juurutame, rakendame ja hooldame ärijuhtimise lahendust, mis hõlmab kaubandusettevõtte protsesse alates klienditeenindusest kuni peakontorini.

Lahenduse peamiseks teguriks on ärijuhtimissüsteem Microsoft Dynamics 365 Business Central koos jaekaubanduse mooduliga LS Central. Selle mooduli juurutamine võimaldab töötajate tootlikkuse ja sisemiste protsesside tõhususe suurendamist, otsuste vastuvõtmise operatiivsuse parendamist ja tegevuskulude vähendamist.

Kompetents

Tutvustasime esimesena Balti riikides jaekaubandusettevõtetele Microsoft Dynamics NAV lahendust. Alates 2000 aastast paigaldame, juurutame ja tegeleme kõikide ERP süsteemi puudutavate küsimustega. Aastatepikkune kogemus ja kogunenud kompetents annab meile oskuse kliendi vajadustest lähtuvalt valida ja disainida kõige sobivama ärihaldustarkvara, mis optimaalseimal viisil suurendab ettevõtte töö tõhusust.

2023. aastal saime LS Retail Platinum-partneriks. Oleme paigaldanud MS Dynamics ERP süsteeme Balti riikides rohkem kui 100 ettevõttesse. Enamus meie klientidest on suutnud samaaegselt laienemisega säilitada või isegi vähendada ERP süsteemiga töötavate inimeste arvu.

LS Central on juhtiv müügi- ja ärijuhtimislahendus jaekaubandusele, mis on loodud MS Dynamics 365 Business Central platvormile. See on unikaalne rakendus mis hõlmab kõik tegevused alates kauplusest kuni peakontorini; kassaterminal, kaupluse süsteemid, laoarvestus, turundamine ja peakontorile vajalikud tugitegevused, see eristab LS Central´i teistest turul olevatest lahendustest.

Meie spetsialistid töötavad igapäevaselt Eestis, Leedus ja Lätis, lisaks on meil erinevaid projekte teistes Euroopa riikides. StrongPointi 210 töötajast rohkem kui 30 tegevus on suunatud MS Dynamics 365 Business Central ja LS Central´ile. Meeskonda kuuluvad analüütikud, programmeerijad, kosultandid, projektijuhid, klienditoe spetsialistid ja tehnikud. Meie töötajad on sertifitseeritud, pakume tuge lisaks kohalikele keeltele ka inglise ja vene keeles.

Pikaajaline kogemus ja StrongPoint´i spetsialistide kompetentsus, lai toodete ja teenuste valik võimaldab igakülgselt hinnata kliendi vajadusi ning lisaks efektiivsele ärijuhtimislahendusele pakkuda ka vajaminevat tehnilist varustust ning hooldus- ja tugiteenust. Meie lahendusi saab integreerida ja kohandada iga riistvara- ja tarkvara süsteemiga. See on parim viis ühendada kõik protsessid tervikuks, analüüsida tegevusi ja hallata äritegevust.

Lisainfo www.strongpoint.ee

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757