Autor: Kaubandus.ee • 1. august 2019

Apollo Group ostab Vapiano

Eesti suurim meelelahutusettevõte Apollo Group OÜ jätkab laienemist ja ostab Piano Group OÜ, mis omab Vapiano restorane Baltimaades ja Soomes.
Vapiano Ülemiste
Foto: Rasmus Kooskora

„Meie plaan on kasvada ja avada uusi Vapiano restorane nii Baltikumis kui ka Soomes, kus see saab oleme Apollo Grupi esimene äri väljaspool Baltikumi,“ ütles Apollo Grupi üks kaasomanikke Ivar Vendelin, vahendab Postimees.

Piano Goupi üks osanik ja ettevõtte juhina jätkav Gert Kerde, kes sattus Ülemiste Keskuse avamisel arutama Vendeliniga toitlustuse ja meelelahutuse tulevikutrendide teemal kommenteeris: "Leidsime kiirelt ühise arusaama, et Vapiano koos Apollo kontseptsioonidega sobib kokku väga hästi ja Vapianole oleks hea võimalus laieneda koos Apolloga."

Tehing nõuab konkurentsiameti luba.

Apollo Group OÜ kuulub Ivar Wendelini ja Margus Linnamäe ettevõttele UP Invest, kuhu kuuluvad Apollo Kino, Apollo Kauplused, O´Learys spordibaarid, Blenderi kohvikud, KFC restoranid, Ice Café jäätisekoda ja Baltic Film Distribution.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757