Autor: Äripäev • 17. oktoober 2019

Linnamäe ostis Piletilevi

Margus Linnamäele ja Ivar Vendelinile kuuluv investeerimisfirma UP Invest OÜ ostis Piletilevi haldava Baltic Ticket Holdings OÜ (BTH), kirjutab Postimees.
Piletilevi müügipunkt Solarise keskuses.
Foto: Liis Treimann

UP Investi juhatuse liikme Sven Nuutmanni sõnul kannustas investeeringut soov laieneda täiesti uuele tegevusalale. "Näeme piletilevi turul häid laienemisvõimalusi nii Baltikumis kui ka Valgevenes, kus BTH praegu tegutseb, samuti hindame kõrgelt ettevõtte senist arengut ja juhtkonna panust," lausus Nuutmann.

Täpsemalt loe Postimehest.

Baltic Ticket Holdingsi käive oli eelmisel aastal 9,1 miljonit eurot ja ärikasum 3,6 miljonit eurot, aastaga on mõlemad numbrid tublisti kasvanud. 2017. aastal oli ettevõtte käive 8,4 miljonit eurot ja kasum 3,1 miljonit eurot.

„Kontserni hea finantsseisund tagab tugeva turupositsiooni kõigis tegutsemisriikides ning lubab teha edasisi vajalikke investeeringuid turupositsiooni parandamiseks ja uute toodete arendamiseks,“ kirjutas ettevõte eelmise aasta aruandes.

Baltic Ticket Holdingsil on neli tütarettevõtet – Piletilevi AS Eestis, SIA Bilešu Serviss Lätis, UAB Nacionalinis bilietu platintojas Leedus ja OOO “Kvitki Bel” Valgevenes.

Margus Linnamäele kuulub UP Investist 78 protsenti, Ivar Vendelinile 20 protsenti ning Aare Kuristile 2 protsenti. Pärast kuulutusteäri müüki suve alguses on UP Invest järjest ostnud või ostmas mitmeid ettevõtteid: ulukilihatootja Linnamäe Lihatööstus, restoraniketi Vapiano, Apple'i edasimüüja IM Arvutid. Samuti suurendati osalust Apple'i edasimüüjas Valge Klaar ning kinoketis Apollo. Baltic Ticket Holdingsi varasem omanik on KASSIR.RU Baltics OÜ, mille tegelik kasusaaja on Venemaa kodanik Jevgeni Finkelstein.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757