Autor: Kaubandus.ee • 22. november 2019

KFC avab ööpäevaringsed restoranid Tartus ja Narvas

Meelelahutusettevõte Apollo Group OÜ toob peagi kiirtoiduketi KFC ka Tartusse ja Narva, kus restoranid saavad olema avatud ööpäevaringselt.

Järgmise aasta kevadel avab KFC restoran uksed Narvas Fama keskuses ja suvel Tartu Lõunakeskuses. Mõlemad keskused kuuluvad Astri Grupile.

Astri Kinnisvara OÜ juhatuse liige Tarmo Kleimann lisas, et Astri Grupi jaoks on alati oluline olnud pakkuda oma klientidele võimalikult laia kaupluste valikut ning põnevaid söögikohti. "KFC on järjekordne hea näide sellest, et toome oma keskustesse tuntud ja populaarseid kaubamärke,“ ütles Kleimann.

Apollo Groupi arendusjuhi Mauri Dorbeki sõnul on KFC restoranide senine suur menu näidanud, et inimesed oskavad kvaliteetsest teenusest lugu pidada. "Maailmakuulsa brändi Eestisse toomine on end igati õigustanud ning meie laienemisplaanid on suured. On rõõm tõdeda, et peagi saame KFC kõrget kvaliteeti pakkuda ka Tallinnast väljaspool," ütles Dorbek.

Astri Grupp on Eesti kapitalil põhinevate ettevõtete grupp, mis tegeleb peamiselt kaubanduskeskkondade arendamise ning üüri- ja haldamisteenuste osutamisega. Astri Grupile kuuluvad Tallinnas Balti Jaama Turg ja Keskturg, Tartus Lõunakeskus, Pärnus Pärnu Keskus, Narvas Astri Keskus ja Fama Keskus. Lisaks ka kõiki Astri keskusi koondav e-pood astri.ee.

Apollo Group on Eesti kapitalile kuuluv Baltikumi meelelahutuskontsern, mis omab Apollo kauplusi, Apollo kinosid, O´Learyse meelelahutuskeskusi, Vapiano restorane, Blenderi mahlabaare ja IceCafe jäätisekohvikuid, samuti filmidistributsiooni ettevõtet Baltic Film Distribution.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070