Autor: Kaubandus.ee • 20. detsember 2019

Kaja Kallas asub täna tööle Maxima kassapidajana

Eesti Reformierakonna esinaine Kaja Kallas alustab täna uues ametis, kui võtab vastu kassapidaja rolli.
Kaja Kallas
Foto: Raul Mee

“Hoolimata teatud poliitikute pilkavasse suhtumisse lihtsamatesse ametitesse, usun mina, et iga elukutse on meie ühiskonnale oluline ja mitte kedagi ei tohiks sildistada tema endise või olemasoleva ameti tõttu,” kommenteeris Kallas.

Kallas alustab tööd kassapidajana täna kell 13:30 Haabersti Maximas aadressil Ehitajate tee 148.

“Mis tahes elukutse alavääristamine ei käi minu ega minu erakonna põhimõtetega kokku. Arvan, et Eesti on terve mõtlemisega riik, kus kedagi ei tohiks solvata ja piirata tema vaadete või ühiskondliku positsiooni pärast,” rääkis Kallas. “Mitte keegi ei saa ette kirjutada, kas kassapidajast võib saada minister või autojuhist edukas ettevõtja.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070