Autor: Kaubandus.ee • 7. jaanuar 2020

Maxima alustas uut aastat uues kontoris

Alates 7. jaanuarist muutub Maxima kontori asukoht ettevõtte kolides uude kontorisse Mustamäel, Aiandi tee 13.
Maxima uus kontor

Maxima üle-eestilise kaupluste võrgu toimimist toetavad tugiüksused kolisid uude kontorisse juba eelmise aasta lõpus, kõik kaupade sisseostu ja müügiga seotud üksused ning ettevõtte juhtkond kolisid uude kontorisse 7. jaanuaril. Maxima Eesti tegevjuhi Edvinas Volkase sõnul on jõulud ja aastavahetus kaubanduses aasta kõige kiirem periood. „Kolimise korraldamine vanast kontorist uude kahes etapis vähendas tõrgete tekkimise võimalust kaupluste pühadeaegsel varustamisel ning võimaldas kaupade sisseostu ja müügiga tegelevatel üksustel teha oma tööd häireteta,“ lisas ta.

Maxima Eesti uus kontor on eelmisest 600 m2 võrra suurem, avaram kontoripind võimaldab parandada kontoritöötajate töö- ja puhketingimusi. Kokku on uues kontoris kahel korrusel pinda 2833 m2. Avaramad töö-, nõupidamiste- ning lõunapauside ruumid, viimastes olevad täisvarustuses köögid koos mugavate puhkealadega, pakuvad töötajatele võimalust end töökeskkonnas veelgi mugavamalt tunda.

„Teeme kõik selleks, et iga meeskonna liige tunneks, et tema heaolu eest hoolitsetakse. Minu jaoks on oluline, et mu meeskond tunneks tööl olles end hästi,“ sõnas Volkas.

Maxima Eesti jaekaubandusketti kuulub 84 kauplust, millest 58 on Maxima X kodukauplused, 21 Maxima XX supermarketid, 3 Maxima XXX hüpermarketit ning 2 Express-formaadi mugavuspoodi, lisaks Barbora kaubamärgi all toimiv Maxima e-pood. Jaekaubandusketti kuulub kaheksa kulinaariatsehhi ja logistikakeskus. Kokku on Maximal üle Eesti kaupluste pinda pea 100 000 m2, lisaks 45 000 m2 pinda tootmise-, lao- ja logistikahoonetes.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700