Autor: Kaubandus.ee • 13. jaanuar 2020

R-Kiosk avas Põhja-Eesti Regionaalhaiglas väikepoe

R-Kiosk avas Põhja-Eesti Regionaalhaiglas väikepoe, mille eesmärk on pakkuda haigla personalile ja patsientidele rikkalikku valikut maitsvaid toite ning jooke.

R-Kioski tegevjuht Tiia Ilves märgib, et müügipunkti avamine Eesti tipphaiglas on ettevõttele põnev väljakutse. „Tervis ja aeg on meie kõige kallim vara. Haiglas töötavad või ravil viibivad inimesed tajuvad seda eriti selgelt. Soovime R-Kioskis pakkuda mitmekülgset valikut, mis on kiiresti kättesaadav, kuid seejuures toitev ja maitsev,“ ütleb ta.

Ilves lisab, et haigla personali tööpäevad on pikad, pingelised ja kiired. „Usun, et ka kõige toimekamatel päevadel peab inimesel olema võimalus saada tasakaalustatud ja meelepärane eine kiiresti kätte.“

Põhja-Eesti Regionaalhaigla majandusteenistuse juhi Tõnu Talisaineni sõnul on haiglaperel uue partneri üle hea meel. „Soovime pakkuda oma külastajatele ja töötajatele neile vajalikke teenuseid võimalikult mugavalt,“ ütles Talisainen ja lisas: „Lisaks apteegile, invatarvikute poele ja aatriumis asuvale kohvikule on mugavuspood täiendav võimalus nii külaliste kui oma maja inimeste igapäeva lihtsustamiseks.“

AS R-Kiosk Estonia kuulub Norra pereettevõttele Reitan Group, mis on suuruselt teine esmatarbekaupade jaemüügikett Euroopas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757