Autor: Kaubandus.ee • 8. aprill 2020

Gemoss avas e-poe, kuna HoReCa müük langes

Baari- ja restoranitoodete ning toiduainete tarnija Gemoss avas möödunud nädalal e-poe. HoReCa (hotellid, restoranid, catering) valdkonna drastilise müügilanguse tõttu otsustas ettevõte rohkem keskenduda erasektorile.
Gemoss
Foto: Foto: Rudolfs Liepins

Siiani müüs ettevõte tooteid ainult läbi Tallinnas asuva kaupluslao ja müügiesindajate kaudu.

„E-poe valmimise tee oli pikk, arendajad üritasid välja mõelda justkui ideaalset funktsionaalsust nii era- ja äriklientidele, kui ka edasimüüjatele,“ kommenteeris e-poe valmimist Gemoss Eesti juhatuse liige Viktoria Rozental. Tema sõnul muutusid tarbijate ostuharjumused loetud päevadega ning seetõttu jäid viimased “lihvimistööd” tahaplaanile ning kahe nädalaga oli e-pood valmis oma virtuaalsed uksed avama.

Gemossi e-pood on loodud eelkõige toiduainet tootjate ja toitlustusettevõtete jaoks. „Uus olukord pani meid kõike teise pilguga vaatama ning ümber hindama seda, mis meil on. Kutsume väikeseid eestimaiseid tootjaid koostööle, et tagada nende toodete jõudmine lõppkliendini,“ ütles Rozental.

Gemoss.ee e-poe teenindus töötab samamoodi nagu mistahes teine veebipoe platvorm: registreeri, vali tooted, maksa ja vali kohaletoimetamise viisi. Transpordiviisidena on vaikimisi seatud “Ise järgi” või “Omniva pakiautomaat”. Juhul, kui tellimus ei mahu/ei sobi pakiautomaati on võimalik tellida ka kaup kontaktivabalt otse koju.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757