Autor: Kaubandus.ee • 30. aprill 2020

Circle K avas e-poe

Täna avas Circle K uue e-poe, mis pakub klientidele võimalust tellida ette nii kuuma toitu kui ka muid Circle K tooteid samaks kalendripäevaks 60 teenindusjaamast üle Eesti.
Circle K e-pood
Foto: Kuvatõmmis

„Ette tellimise võimalus aitab meie klientidel oluliselt hoida kokku teenindusjaamas kuluvat aega, sest saabudes on tellitud tooted juba valmis ja pakendatud ning need saab kohe kaasa haarata, viies poes olevate klientide omavahelise kokkupuutumise miinimumini,“ ütles Circle K Eesti ASi kaubandusdirektor Diana Veigel.

Circle K toidu- ja poekaupu saab vajadusel ette tellida mitu tundi enne teenindusjaama jõudmist, kuid minimaalselt 15 minutit varem. Teha tuleb valikud nii koha kui aja osas, valida ostukorvi tooted ning seal samas ostu eest turvaliselt tasuda. Seejärel saabub kliendi e-postkasti tellimuse kinnitus ja kliendile jääb vaid toodetele õigel ajal valitud poodi järele minna.

Circle K e-poe valikus on pea kõik populaarsemad tooted: hamburgerid, hot dogid, võileivad ja salatid, külmad ja kuumad joogid, värske apelsinimahl ja palju muud. Sooja toitu hoitakse vastavalt toiduohutuse nõuetele maksimaalselt 30 minutit üle kokkulepitud aja. Ette tellimise võimalus on kõikides Circle K täisteenindusjaamades ja mugavuspoodides üle Eesti.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700