Autor: Kaubandus.ee • 10. juuni 2020

eBay toetab pandeemia ajal Eesti väike- ja keskmise suurusega ettevõtteid

eBay käivitas programmi Always Open (Alati avatud), et toetada Eesti ettevõtjaid ja võimaldada neil töötada ka ettenägematutes olukordades, nagu hiljutine koroonapuhang.
ebay
Foto: pixabay.com

Ettevõte pakub müüjatele uusi võimalusi väikese ja keskmise suurusega ettevõtete jaemüügi ekspordiks ja muudab samal ajal enamiku oma teenustest tasuvabaks.

eBay on välja töötanud uue programmi, mis on suunatud väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele mille laos on vähemalt 100 erinevat artiklit. Nõuetele vastavad ettevõtted saavad Premium või Megastore tasemega eBay Store´i tellimuse tasuta kolmeks kuuks, juurdepääsu ekspordi koolitusprogrammile, 50 000 tasuta tooteartiklit ja võimaluse saada ärinõustamist.

eBay üleilmselt arenevate turgude juhi Ilya Kretov sõnul on pandeemia põhjustatud kriis sundinud ettevõtjaid oma äri arendamiseks alternatiivseid viise otsima. “Meie andmed näitavad, et eksport on üks olulisemaid kasvuvaldkondi, kus müüjate arv on tõusnud enam kui 1200 võrra. Selle aasta alguses korraldasime Baltimaade müüjatele veebiseminari, kus meil avanes võimalus õppida nende kogemuste ja ärimudelite kohta. See andis meile inspiratsiooni käivitada Always Open programm ka Eestis. Viimane on eBay jaoks väga oluline turg oma suure ekspordipotentsiaali ja unikaalsete toodetega, mida kogu maailmaga jagada. Tahame täna aidata väike- ja keskmise suurusega ettevõtteid, et nad saaksid kriisis hakkama ja nende poed oleksid karantiini ajal avatud. Värskelt eBays käivitatud programm Always Open on mõeldud Eesti ettevõtjate toetamiseks. See annab ettevõtetele võimaluse olla sõltumatu takistustest nüüd ja tulevikus,“ ütles Kretov.

Pandeemia ajal on eBay keskkonnas suurenenud teatud tootekategootriate müük. Eesti ettevõtted müüvad eBays kõige enam käsitöötarvikuid ja arvutiosasid. Lisaks lähevad kaubaks ka CD-d ja videomängud. Olulisel kohal on ka spordi- ja matkatarvete müük, mille järgi on eriti suur nõudlus Saksamaa, Ameerika Ühendriikide, Inglismaa, Itaalia ja Prantsusmaa ostjate hulgas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757